Poznatoj pevačici, Bubi Miranović, pozlilo je u njenoj kući, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu, gde su joj urađene neophodne analize zahvaljujući kojima je ustanovljeno da joj problem pravi autoimuna bolest.

Foto: ATA images

 

 

Buba je posle nekoliko sati puštena na kućno lečenje, a sada se oglasila i kratko potvrdila ovu vest koja je odjeknula u medijima:

- To se desilo jutros u 5. Sada je sve u redu - kratko je poručila pevačica za 24sedam.

Kako su mediji pisali, pevačica je navodno malaksala, te je dobla infuziju i urađen joj je specijalistički pregled.

- Bilo je baš napeto. Buba je bila jako malaksala. Delovala je iscrpljeno. Nije mogla da stoji na nogama, pa su joj odmah dali infuziju. Urađeni su joj specijalistički pregledi i prepisana određena terapija. Lekari su smatrali da nije bilo potrebe da ostane u bolnici, pa je lečenje nastavila u porodičnom domu.. Oporavak i dalje traje, a uz nju je cela porodica - ispričao je izvor blizak Miranovićevoj.

Inače, Buba se pre izvesnog vremena povukla iz javnog života, ne snima, ne nastupa, ne gostuje po emisijama, a i intervjue nije davala veoma dugo. 

 
 

Foto: ATA images

 

 

- To nije bila odluka, tipa, sad sam sela i sebi rekla: "Ja od danas neću više da radim." Jednostavno sam počela da odbijam tezge, ne znam iz kog razloga. Nešto mi se nije dopalo... Bilo mi je - ili mi je ovo daleko, moram da idem autom čak za Bosnu, Vrnjačka Banja, to mi je tri sata vožnje... I tako, malo-pomalo, prestala sam da radim. Evo, sad mi stoji pesma koju sam snimila pre godinu i po dana kod Raleta u studiju, završena, samo treba da je pustim i još uvek stoji u kompjuteru, mrdnula prstom nisam. Nemam odgovor zašto. Opet razmišljam, sad ću ja to da izbacim, pa moram da idem da gostujem po emisijama, da pričam nešto... To je ono kad se čovek ulenji, pa razmišljam: "Šta će mi sve to kad neću da tezgarim"... Uvek nalazim nekakve izgovore. Ali ko zna, možda se vratim - rekla je ona svojevremeno.

(Informer)

BONUS VIDEO: