Prošlo je četrnaest godina od premijere filma "Montevideo, Bog te video", a pored čuvenog tandema, Moše i Tirketa, jedna od najzapaženijih uloga bila je i uloga malog Stanoja koju je tumačio glumac Predrag Vasić.

Mladi i talentovani glumac sada je gostovao u sedmoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje o svom životu, odrastanju, kao i nepoznate detalje sa snimanja filma "Montevideo", pa se tako dotakao i poznanstva sa legendarnim Gagom Nikolićem.

Foto: V.Danilov

 

 

- Kada sam imao sedam godina, snimao sam film sa Gagom Nikolićem. On je za mene najdivniji čovek koga sam ja upoznao, započeo je priču Peđa.

Foto: V.Danilov

 

 

- Najzanimljivije je bilo tokom snimanja filma "Montevideo". Ja sam Gagu već znao, a on se pojavio na setu i krenuo da se pozdralja sa nama, mladim glumcima. Ja sam bio poslednji u tom špaliru, Gaga se upoznao sa svima, a kada je mene video povikao je: "Sine, pa gde si sine?!". Mi smo se izgrlili i izljubili, a druge kolege su se pitale "Vidi ovaj mali, kako on sad zna Gagu?", rekao je Peđa u podkastu "BINDŽ".

Kako je izgledao prvi susred Peđe Vasića i legendarnog Gage Nikolića pogledajte u videu ispod.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život i intimi, a ceo intervju sa glumcem Predragom Vasićem pogledajte klikom na link (OVDE).