Kako se sumnja, prethodno su ubili dvojicu svojih sinova. Lav P. S. bavio se muzikom, uglavnom hevi metalom. Između ostalog, radio je ton za "Nikola Čubrilo bend", čiji se predstavnik prvi put oglasio.

- Da, Lav je bio producent mog prvog albuma i kolega sa fakulteta. Poznavali smo se, naravno, znam i njegove roditelje i sestru jako dobro. Jako sam potresen, rekao je predstavnik benda za Srpski telegraf.

Podsetimo, mladi bračni par, Martina P. S. (23), kao i muškarac Lav P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Foto: Privatna arhiva

 

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Otkriveno je da su njih dvoje, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Foto: S. B.

 

FOTO: S.B.

 

Obdukcija tela dvoje dece koja su pronađena u Petrovaradinu pokazaće da li je do zločina došlo, kako se nezvanično pretpostavlja, trovanjem usled sektaškog obreda, rečeno je Blic televiziji u policiji.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

BONUS VIDEO: