Ponosna je, kaže, na to što njena porodica ima i tradiciju i istoriju. Odrastala je u kraju u kom su se snimali filmovi i legendarni "Bolji život". NJen život je bolji od onog o kojem je kao devojčica sanjala. Počela je kao stjuardesa, a onda se prizemljila na televiziji. Tu je postala ime, tu je upoznala kumu, prvog muža, pa drugog.

Foto: B. Danilov

 

 

 O Duškinom privatnom životu malo toga zna. Voditeljka ima sina Aleksu kog je dobila u braku sa Srđanom Lučićem, a voditeljka je jednom prilikom otkrila i čime se on bavi.

Svojevremeno, govoreći o njemu u javnosti, novinarka je istakla da naslednik završava pilotsku akademiju, a koliko liče - jasno je po zajedničkoj fotografiji koju je objavila sa njim jednom prilikom. 

 

 

- Volim da okupljam prijatelje, da se družim... Sada se fokusiram na završetak školovanja sina, koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju - naglasila je bila ona, a pisao „Hello". 

Podsetimo, iako Duška nije samo komentatorka na „Evroviziji", zbog upečatljivog prenosa domaća javnost se često pred veliki muzički događaj šali kako „se bliži Evrosong, pa neko mora da odledi Vučinićevu". 

Ona je istih i te kako svesna i uopšte joj ne smetaju, dok ne prelaze granice pristojsnosti. 

BONUS VIDEO: