Ekipa je snimala u centru Menhetna, kada se glumici prevrnula noga i potom pala. Zvezdi je ukazana pomoć od statista koji su bili okolo.

Nikol je u trenutku pada bila obučena u belo i nosila je torbu koju je odmah odbacila kada je primetila da gubi ravnotežu. Torba je završila na zemlji pored nje.

Foto: Profimedia

 

Razlog njenog pada je pomalo nejasan, s obzirom na to da je nosila naizgled ravne bele patike. Glumica je takođe nosila šal i par belih rukavica, kao i zlatni sat, koji je bio otkriven ispod, kada je pružila ruku osobi koja joj je pomogla da ustane.

Foto: Profimedia

 

Činilo se da je relativno dobro, osim posekotine, s obzirom da je ustala sa zemlje sa osmehom nakon što je u početku delovala malo iznenađeno. Međutim, izgledalo je da se Nikol nije zamarala malim stvarima i vratila se radu na filmu.

 

Holivudska glumica Nikol Kidman pala je i zadobila povredu na snimanju filma ,,Babygirl". Zvezda je šetala putem u Njujorku pre nego što se okliznula i udarila u tvrdu betonsku podlogu. Ekipa je snimala u centru Menhetna, kada se glumici prevrnula noga i potom pala. Zvezdi je ukazana pomoć od statista koji su bili okolo. Nikol je u trenutku pada bila obučena u belo i nosila je torbu koju je odmah odbacila kada je primetila da gubi ravnotežu. Torba je završila na zemlji pored nje. MOGLO BI VAS ZANIMATI SLOBODA MIĆALOVIĆ I JELENA TOMAŠEVIĆ U MODNOM OKRŠAJU: Jedna otkrila, druga pokrila grudi - koja je haljina lepša? ŠMINKERKA ANA OTKRIVA KAKO BRIŠE BORE DOMAĆIM ZVEZDAMA: Podelila top trikove za mlađi izgled i upozorila na grešku Razlog njenog pada je pomalo nejasan, s obzirom na to da je nosila naizgled ravne bele patike. Glumica je takođe nosila šal i par belih rukavica, kao i zlatni sat, koji je bio otkriven ispod, kada je pružila ruku osobi koja joj je pomogla da ustane. Nikol Kidman foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Činilo se da je relativno dobro, osim posekotine, s obzirom da je ustala sa zemlje sa osmehom nakon što je u početku delovala malo iznenađeno. Međutim, izgledalo je da se Nikol nije zamarala malim stvarima i vratila se radu na filmu. NE PROPUSTITE