Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na "Evroviziji", pa se posebno osvrnula na Anu Đurić Konstraktu.

Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pesmom "Samo mi se spava", dok je godinu dana ranije na "Evroviziju" otišla Konstrakta sa numerom "In corpore sano".

Foto: ATA images

 

 

- Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "Umetnica mora biti zdrava" - istakla je Anđela za "Zed TV".

Foto: ATA Images

 

 

- To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju - zaključila je Breskvica.

O tome kako reaguje na negativne komentare koji su česti na društvenim mrežama, Breskvica je, podsetimo, nedavno rekla:

- Samo sam razumela da prosto to pišu ljudi koji sede iza kompjutera i to im je jedini posao i jedino na šta troše vreme. Ne obazirem se ja puno na komentare.

Inače, i Breskvica i Konstrakta se ove nedelje takmiče na "Pesmi za Evroviziju", gde će pokušati da obezbede odlazak na takmičenje u Malme.

BONUS VIDEO: