Iako su važili za srećan par, javnost se prošle godine šokirala kada je Jovana prijavila nevenčanog supruga za porodično nasilje.

 

Foto: Darko Dozet

 

 

Kada se ova priča završila, neki Novosađani setili su se da se lepa glumica početkom milenijuma zabavljala sa fudbalerom Leom Lerincom.

Kako je u leto 2001. pisao “Glas javnosti”, upoznali su se u Novom Sadu, ali je veza “proradila” kada se Leo zbog obaveza u Crvenoj zvezdi preselio u Beograd.

No, ljubav nije potrajala. U međuvremenu su krenuli svako svojim putem. Lerinc, koji je rođen 1975. godine, potiče iz sportske porodice – njegov otac Laslo bio je fudbaler Vojvodine. Dres istog kluba nosio je i Leo.

 

 

Kasnije je igrao za Zvezdu, pa otišao u inostranstvo gde je imao vrlo zapažene nastupe za ekipe Sent Galena, Mursije, Etnikosa, Dinama iz Bukurešta. 

Vratio se u Vojvodinu 2007, ali je već naredne godine bio prinuđen da prekine karijeru zbog povrede stopala. Fudbalsku priču nastavio je u ulozi menadžera. Kasnije se oženio i dobio troje dece, a zaplovio je i ugostiteljskim vodama. 

BONUS VIDEO: