Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji.

Uglavnom dovodi do obrta, transformacije i neočekivanih preokreta, a može i da nam pokaže ono što je odavno bilo duboko u našoj psihi, ali nismo ga bili svesni.

Ima moć da nas oslobodi potisnutog besa i zbunjujućih emocija, a 24. februara 2024. takozvani snežni pun mesec biće u polju Device, što bi za tri znaka moglo da bude pomalo izazovno, a svakako veoma važno.

Foto: Profimedia

 

 

Blizanci

Ovaj pun mesec pokazaće vam dublje istine u u vezi s domom i porodičnom dinamikom, kao i s vašim odnosom s prošlošću. Već smo pisali da su Blizanci među znakovima koji će doživeti velike promene od punog meseca u Devici.

One se uglavnom tiču doma i porodice, pa je ovo trenutak da se apitate možete li da rešite probleme s ukućanima, šta vas koči u tome, kako uspomene utiču na vas danas... Pripadnicima ovog znaka može da se desi nešto pozitivno zahvaljujući tom promišljanju, a nije isključeno i nešto bolno poput razvoda ili iscrpljujuće poput selidbe.

Strelac

Pripadnici ovog znaka će u fokusu od punog meseca u Devici imati svoju karijeru. Mogli biste da shvatite da vas vaš posao ne vodi nikud, da ste se našli u profesionalnom ćorsokaku i da odete u nekom potpuno drugom pravcu.

Pošto će osvetliti vašu 10. kuću, koja se odnosi na javni imidž i karijeru, možete biti sigurni da će ljudi pričati o vama, a na vama je da se istaknete i date im nešto pozitivno umesto da dobijete kritike.

Foto: Profimedia

 

 

Ribe

LJudima rođenim u znaku Riba bi moglo da bude teško da prihvate realnost: ne morate i ne možete uvek i samo vi da budete ti koji drže uzde u svojim rukama. Ne možete da kontrolišete šta druga osoba misli, priča ili radi.

Ovaj pun mesec mogao bi da vam osvetli postupke partnera jer ističe sedmu kuću, tj. kuću partnerstva, pa ćete shvatiti šta o vama govori ponašanje osobe s kojom ste. Uz to, mogla bi da se pojavi i nova osoba, kako biste zastali i razmislili o tome ide li trenutka u dobrom smeru.

Možda ćete otkriti i novog neprijatelja u životu, a sve će biti vrlo strastveno, pa se trudite da zastanete i promislite kad god možete.

(Glossy)

BONUS VIDEO: