Poznata zadrugarka Miljana Kulić  je svojim povratkom urijaliti izazvala pravu pometnju, a najviše joj se obradovao Darjan Radumirović, novi rijaliti igrač kome su se oči sijale kada ju je ugledao. NJih dvoje su iz dana u dan bili sve bliži, a na kraju su uplovili u vezu. 

Darjan je za Miljanu pripremio specijalno iznenađenje, koje ju je kupilo, a ona je na Dan zaljubljenih ozvaničila vezu. 

Miljanina majka Marija je dala svoj sud o novom zetu: 

Marija je prvo dala svoj sud o Miljaninom nastupu na održanoj Elitoviziji.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Jako mi se dopala. Bila je jako nasmejana, raspoložena i potrudila se - istakla je Marija.

Miljanina majka je dala sud, koji su svi čekali, te je otkrila da li njena naslednica ima njen blagoslov, kada je reč o vezi sa Darjanom.

- Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prvljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine - istakla je Marija.

(Pink)

BONUS VIDEO: