Bilo je potrebno deset godina da se obori rekord trajanja najdužeg koncerta, a Dragana je to uradila tako što je pobedila samu sebe. 

Diva je oborila rekord, pevala je duže nego prethodnu noć, čak četiri sata i 45 minuta, dok je veče pre toga pevala sat vremena i 15 minuta.

Foto: ATA images

 

Dragana je posle najduže zabave rasplakala publiku emotivnim rečima:

- Samo da vam kažem da sam vam beskrajno zahvalna što ste večeras bili sa mnom i juče bili sa mnom. I što ste obeležili 40 godina moje karijere, ali ono što sam želela da vam kažem na početeku, ustvari ne bih volela jer tada bismo svi bili tužni - rekla je ona i nastavila:

- Mi ćemo se i dalje družiti, pevati, negde, bilo gde, ali ono što garantujem da je ovo moja poslednja Arena, samo da znate - rekla je Dragana nakon čega su se mnogi u Areni rasplakali, dok su drugi uzvikivali. "Idemo na stadion, idemo na stadion".

Pevačica je istakla da ovo nije njen poslednji koncert, ali da koncerte popout Arene koji su neka vrsta dokaza, neće raditi. 

- Zato vam dugujem sve, mnogo vas volim i nemojte nikada da zaboravite da je tu uvek za vas, vaša Dragana Mirković - uzviknula je ona.

(Alo)