Rejčel Tejlor (29) i DŽo Hačins (26) u vezi su godinu i po dana. Dele isti krov nad glavom, ali Rejčel je stroga kada su finansije u pitanju. Ne libi se da svakog meseca svom partneru naplati kiriju, bez obzira na to što je mnogi osuđuju. Rejčel je za "The Sun" otkrila da sve radi iz dobrog razloga.

- Naplaćujem mu kiriju. On jeste moj dečko i otac mog deteta, ali kada su u pitanju finansije, ja sam glavna. Slavimo našu ljubav, ali ćemo proslaviti i moj oštriji pristup finansijama. To je moj stan i DŽo mora da plati kiriju. Znao je da za Dan zaljubljenih želim ruže, ali i plaćanje stanarine na vreme - rekla je Rejčel i dodala:

- Znam da me drugi osuđuju. Jedni će reći kako sam sebična, drugi će reći da zarađujem zahvaljujući mom dečku, treći da sam loša devojka... I moji prijatelji su bili šokirani kada sam rekla da mu naplaćujem stanarinu. Jedan od njih je rekao da sam pohlepna. Ranije sam se potresala, ali sada ne. Želim da se granice u odnosu znaju, a usvajanje poslovnog pristupa novcu je najbolji način za to - objasnila je Rejčel.

NJen dečko svakog meseca daje 400 evra. Rejčel je pre tri godine kupila dvosoban stan za oko 150.000 evra. Naplaćivanjem kirije svom dečku plaća hipoteku koja mesečno iznosi 700 evra. "Radila sam sa skraćenim radnim vremenom od svoje 15. godine, tako što sam čuvala decu. Kada sam napustila školu, radila sam u administraciji i ujedno studirala. Uštedela sam svaki evro da bih stekla stan. Nije ništa fensi, ali je sigurnost za moju budućnost", rekla je Rejčel.

Par je podelio i ostale troškove, uključujući grejanje i račune za vodu. Svako plaća po pola. Rejčel je istakla da su je prethodni momci ostavili u dugovima i da nije želela da dozvoli da se ponovo dogodi isto, dok je DŽo priznao kako je bio šokiran na početku, ali je na kraju razumeo njenu odluku.

- To nas je učinilo jačim parom. Nikada se ne svađamo oko novca, samo smo opušteniji u podizanju našeg sina - istakla je Rejčel.

BONUS VIDEO:

(The Sun)