Kako pišu američki mediji, kontroverzni par se navodno rastao zbog napetosti u vezi.

Larsa (49) i Markus (33) zabavljali su se oko godinu dana uprkos razlici u godinama.

Larsa je ranije bila udata za Skotija Pipena, Majklovog saigrača iz Čikago Bulsa, tako da je ova veza bila osuđena na propast od samog početka, piše španska Marka.

Markus i Larsa prestali su da se prate na Instagramu i izbrisali fotografija koje su imali, što je dovelo do toga da se fanovi pitaju da li su se razdvojili.

 

Ona je na svom Instagram profilu pokrenula anketu pod naslovom "Da li vaši prijatelji treba da prestanu da prate vašeg bivšeg dečka?" Mnogi su ovo shvatili kao jasan znak da su stvari krenule nizbrdo i da je raskid neizbežan.

 

Strani mediji ranije su preneli da leteći Majk ne odobrava vezu svog sina i bivše supruge njegovog nekadašnjeg saigrača.

- Ne - bio je odgovor koji je verovatno najbolji košarkaš svih vremena dao paparacima na pitanje da li odobrava Markusovu vezu sa Larsom Pipen.

Foto: Profimedia

 

Reči legende očigledno su imale težinu, te se 49-godišnja Larsa, prema njenim rečima, osećala neprijatno.

- Nisam mislio da je to smešno, nema ništa smešno u tome - rekla je ona u podkastu „Separation Ankieti“.

Larsa je važila za jednu od najboljih prijateljica Kim Kardašijan i bila je u braku sa Skotijem od 1997. do 2021. godine i zajedno imaju četvoro dece. Pričalo se i da je u vezi sa NBA igračem Malikom Bizlijem, mada to nije potvrđeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

BONUS VIDEO: