Poznata pevačica Indira Levak ima pedeset godina, ali i dalje nije uspela da se ostvari kao majka. Poželela je da nekom detetu pruži toplinu doma tako što će ga usvojiti. 

– Više od svega sam želela da se ostvarim kao majka, ali ne možemo protiv onoga kako Bog zapiše. Dugo razmišljam o usvajanju deteta i smatram da je to nešto predivno. Mnogo dece nema porodicu i krov nad glavom, tako da bih volela da se kockice slože i da mi se ta želja uskoro ispuni – ispričala je Indira jednom prilikom.

Indira je mišljenja da bi ona i njen suprug Miro bili odlični roditelji: 

- Imamo nekoliko prijatelja koji su zbog toga prošli pravi pakao i poručili nam da ne bi to više nikada ponovili. S te strane malo oklevamo, jer smo oboje emotivci, ali ohrabrio nas je i rasplakao nedavni dokumentarac o Sergeu Ibaku, košarkašu Toronto Raptorsa. On je odrastao u presiromašnom Kongu, gde deca spavaju na ulicama ili zemljanim podovima u skučenim prostorima, s jednim obrokom dnevno, bez odgovarajuće medicinske pomoći. Videćemo šta će doneti budućnost - pričala je pevačica.

Međutim, želja za majčinstvom se još uvek nije ugasila: 

- Kod mene taj osjećaj tinja od najranije mladosti, a ja još nisam prihvatila da mi nije suđeno. Nada umire poslednja! - izjavila je.

(Blic)

BONUS VIDEO: