Na svom Instagram profilu je objavila niz storija koji govore o tome kako je došlo do raskida sa sada već bivšim dečkom.

- Ne podnosim lažove, ali ne podnosim ih više. M*š - pisalo je na prvoj Instagram priči. 

Ubrzo je osvanuo Cecin hit "Neodoljiv, neumoljiv, voleh te i suviše, takvi kao ti me dušo ubiše", ali i poruka "Bog me spasio, nikad jača".

Foto: Printskrin/Instagram/stefanovamama13

 

Bilo je jasno kao dan da su statusi posvećeni Milanu Cvetkoviću, kumu Darka Lazića: 

- Ne kažu džabe jedan se otegao, drugi se protegao.

Nedavno je iskazala razočarenje u Milana: 

- Pored mog sina i mojih prijatelja, nešto što me je juče oduševilo, obradovalo i nasmejalo jeste video na koji samo naletela listajući Instagram. LJudi, verujte mi, ja sam šokirana sa kakvim sam likom bila. Ja nisam osoba koja bi bila sa takvim čovekom, u svakom smislu te reči - rekla je Milica u snimku koji je objavila, a potom i napisala:

Foto: Printskrin/Instagram/stefanovamama13

 

- A onda posle godinu dana shvatiš da to nisu samo poroci, nego da je to neizlečiva bolest. Samo ću reci hvala! Uz prave prijatelje, uz sina, prave ljude sve je mnogo lakše! Ko razume, shvatiće. Idemo dalje. Samo se pametni šale na svoj račun - napisala je ona.

Dabovićka se nedavno pohvalila pomirenjem sa Milanom: 

- Moj partner me čeka u Americi. Odoh, ćao, prijatno! Odoh u toplije krajeve. Do pomirenja je došlo, očekivalo se, videćemo, tek sad idem tamo da vidim šta se promenilo. Ne pričam više o tome, mirna sam, stabilna, to je najvažnije - zaključila je Milica tada.

(Blic)

BONUS VIDEO: