Hrvatska pevačica Severina pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog dva kaznena dela nametljivog ponašanja prema direktorki Osnovne škole LJiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba - Gordani Buljan Flander.

Severina se sad oglasila na društvenim mrežama, te podelila sve što joj je na duši.

- Zanimljivo da je optužnica protiv mene podignuta u rekordnom roku. U ovom postupku je, normalno, sve tajno. Jako smo dugo ovde bili... Pre pet godina, na konferenciji, sam pričala koji su ljudi uključeni u sve ovo, tad mi se nije verovalo. Postupak, inače, traje šest meseci, u mom slučaju traje 20 meseci! Država protiv mene diže optužnicu, nisam dobra jer govorim po medijima! Ja, ipak, verujem u pravdu - kazala je Severina u snimku koji je postavila na društvene mreže, pa dodala:

@nportal.rs "Zanimljivo da je optužnica protiv mene podignuta u rekordnom roku" . . . #severina #video #video #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - nportal

- Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo 9 meseci, gde se teretim za "nametljivo ponašanje", a to vam je kazneno delo. Istovremeno, ja vodim starateljstvo za dete 11 godina, i tu nema žurnosti i efikasnosti. Ja očito nisam našla svoju "Radost" da rešava moje probleme, a kažu da sam "lipa". Ja tako "lipa i moćna" vucaram se po sudovima 11 godina. I sistem boli briga. Naše dete nije jedino - ovo je problem celog sistema. P.S. Nikad ne bih išla u kafić gde "Radosti" obitavaju, mesta gde se petlja i vrti s lovom... Al' da prodajete decu? E, nećete!

Podsetimo, Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo je odluku da Severina i Milan Popović više neće deliti starateljstvom, već je starateljstvo dodeljeno kralju bakra.

(Blic)

BONUS VIDEO: