Jelena Karleuša ove subote prvi put se pojavila u studiju Kurir televizije i to u emisiji "Divan šou".

Popularna balkanska diva je bila fantastičnog raspoloženja i rado je pričala o mnogim temama koje su pokrenute. 

Dejan se prisetio kako je izgledalo snimanje spota za duet "Preživeću", koji je snimio ni manje ni više nego sa Jelenom.

- Nikad neću zaboraviti, ispred "Bigza" smo snimali - a onda se nadovezala i pevačica:

- Šta smo sve radili i snimali Dejan i ja. Moj prvi duet i spot koji je stvarno pokazao da sam spremna na sve. Čovek me je vrlo lako ubedio da gola nasred Gazele trčim i hodam usred zime i stopiram. Niko se nije bio zaustavio, pa čak ni policijska kola koja su bila prošla pod gasom - uz osmeh je ispričala Jelena.

Karleuša je otkrila u kakvom je odnosu sa suprugom Duškom Tošoćem:

- Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek. 

Iznenadila je Jelena ovim saopštenjem, a onda počela da priča o udvaranju: 

- Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene. Toliko sam dobra privatno, i nežna sam i maza, dobrica... Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama. Kako, bre, meni nikad niko?! - zapitala se JK.

BONUS VIDEO: