Kako prenose svetski mediji, De Oliveira je bio Livijom da Silvom (20) u stanu, navodno su imali intimni odnos kada je njoj pozlilo i u međuvremenu je doživela četiri srčana udara.

Mladi fudbaler je pozvao hitnu pomoć i rekao da se Livija, inače studentkinja medicine, onesvestila, ali kada su lekari stigli na lice mesta zatekli su devojku kako krvari iz vagine, prenosi Dejli mejl.

Doktor je na kraju njenoj porodici rekao da je njena smrt uzrokovana sa četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u njenoj vagini.

Livija je navodno prvi zastoj srca imala na licu mesta, jedno u vozilu ka bolnici, potom još dva kada su stigli u lekarsku ustanovu, što je na kraju rezultiralo fatalnim ishodom.

 

 

Navodi se da fudbaler i nesrećna devojka nisu konzumirali alkohol i drogu, kao i da je policija pretresla stan i našla samo elektronske cigarete. Međutim, smrt vode kao sumnjivu.

Par se upoznao pre dva meseca preko društvenih mreža, a mladi fudbaler je rekao da je nesrećnoj devojci pozlilo tokom intimnog odnosa i nakon što je popušila dve elektronske cigarete. 

Da Silva, inače ćerka policajca, navodno je rekla roditeljima da će se pridružiti prijatelju u restoranu kako bi gledala meč brazilske prve lige između Korintijansa i Sao Paula. Umesto toga, Da Silva je posetio De Oliveiru u njenom stanu.

De Oliveirin i Da Silvin otac umalo su se potukli u bolnici i policija je morala da reaguje kako bi sprečila fizički obračun.

- Dimas ostaje na raspolaganju vlastima kako bi se razjasnio ceo slučaj - rekao je de Oliveirin advokat Tijago Lenoar za G1.

- On je prilično potresen i uznemiren svime što se desile - zaključio je advokat. 

BONUS VIDEO: