Može se dogoditi da taman sredimo cipele, ali nas zahvati nevreme i ceo trud propadne za nekoliko trenutaka. Na sreću danas imamo influensere koji nam mogu dati hiljade saveta kako da olakšamo čišćenje doma i odeće. Jedan stručnjak je podelio sjajan trik za brzo i efikasno čišćenje, a rezultat je oduševio hiljade ljudi. Snimak je postao viralan.

Stručnjak je istakao da je uz nekoliko trikova uspeo da pokaže publici kako da očisti cipele. 

Snimak nosi naziv "Kako prirodno očistiti cipele". "Jeste li znali da ako uzmete krompir i odsečete komadić, njime možete da očistite cipele?", otkrio je stručnjak koji redovno deli trikove za čišćenje.

Način na koji se rešio  mrlja na belim patikama, a rezultat je oduševio sve! Ako vam se cipele pokvase, sve što treba da uradite jeste da ih na pet minuta ubacite u mašinu za sušenje, ali tako da pertle budu van bubnja. Ukoliko iz cipele dolazi neprijatan miris, probajte trik sa kesicom čaja! Stavite po jednu kesicu u svaku od cipela i ostavite ih da odstoje preko noći. "Bum, smrad će nestati", rekao je stručnjak i dodao da kora od banane čini obuću sjajnijom. 

BONUS VIDEO: