Siniša Mihajlović preminuo je krajem 2022. godine posle duge i teške borbe sa opakom bolešću. Iza sebe je ostavio veliku porodicu koja je njegov najveći ponos.

Foto: Profmedfia

 

 

I dok je supruga Arijana dobro poznata javnosti, malo ko zna da je pevačica lepih crta lica i raskošnog glasa bila devojka Siniše Mihajlovića.

Bivša devojka Siniše Mihajlovića se devedesetih godina prošlog veka pojavila na muzičkoj sceni, a zbog svoje lepote svojevremeno je bila i mis Jugoslavije.

 

 

Reč je o Andrijani Anči Dabetić, plavokosoj lepotici koja je nedavno javno govorila o ljubavi sa Mihom. 

- Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Ali, nisam htela da budem samo devojka fudbalera - kaže pevačica i dodaje:

- Imala sam ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima. Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji - zaključila je Andrijana.

 

 

Takođe, nisam htela da budem samo devojka fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom-dva puta na nekim dešavanjima - otkrila je Anči za „Grand news“.

Bivša devojka Siniše Mihajlovića je nakon njihovog raskida upoznala čoveka kome je podarila sina Marka, a kojeg nikada nije javno pokazala. 

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome.

 

 

Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim.

Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je Anči svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO: