Kristijano Ronaldo poklonio je svojoj partnerki Georgini Rodrigez sat marke "DŽejkob end Ko", vredan 100.000 dolara. Ona se pohvalila na tom poklonu objavom na društvenoj mreži Instagram, uz poruku fudbaleru: "Hvala ti, ljubavi".

Sat koji je fudbaler Al-Nasra poklonio partnerki ima ružičasti kaiš i optočen je dijamantima. Odabrao je baš taj skupoceni primerak povodom Georgininog 30. rođendana. Kristijano Ronaldo takođe poseduje sat istog proizvođača i najskuplji je na svetu.

Interesantno je to da je Kristijano Ronaldo prijatelj sa DŽejkobom Arabom (58), dizajnerom i osnivačem brenda "DŽejkob end Ko" i kompanije koju je osnovao 1986. godine. Rođen u Taškentu kao Jokub Arabov, Ronaldov prijatelj sa porodicom je 1979. emigrirao u NJujork, nastanio se u kvinsu i već kao tinejdžer počeo je da radi u poznatim juvelirnicama. Sada je vlasnik brenda čiji su zaštitni znak luksuzni proizvodi.

Kristijano i "DŽejkob end Ko" godinama sarađuju i u sklopu te saradnje nastala su dva skupocena sata - "Let CR7" ("Flight CR7") i "Srce CR7" ("Heart of CR7"). Verovatno u dogovoru sa DŽejkobom Arabom, Ronaldo je odabrao i ovaj, poseban poklon za Georginu, sa kojom je u vezi od 2016. Navodno, upoznali su se kada je on ušao u "Guči" prodavnicu u Madridu, a ona je u to vreme bila prodavačica. Zajedno imaju dvoje zajedničke dece - ćerke Alanu Martinu, rođenu 2017. i Belu Esmeraldu, rođenu 2022.

"Kako smo se upoznali? Bilo me sramota"

- On je tako zgodan. Kada sam ga prvi put videla, bilo me je sramota da ga pogledam", rekla je ona o upoznavanju sa Ronaldom u jednom TV intervjuu. Tom prilikom je priznala i da su se sreli spletom okolnosti, jer je ona radila do 17 časova, a ostala je duže da bi pomogla koleginici. "Konačno sam mogla da krenem kući, tri sata kasnije nego što je bilo planirano i dok sam se spremala, Kristijano je ušao sa svojim najstarijim sinom i nekim prijateljima. Hajde da kažem samo da sam osetila leptiriće u stomaku - otkrila je španska lepotica, rođena u Argentini 1994. godine. 

Kristijano je godinu ranije raskinuo sa lepom Ruskinjom Irinom Šajk, a na početku veze sa Georginom nisu javno pokazivali ljubav. Ronaldo joj je posle nekoliko susreta uputio poziv da odu zajedno na modni događaj brenda "Dolče i Gabana". Kada se pročulo da su zajedno, navijači Real Madrida, tadašnjeg Ronaldovog kluba, kao i njegovi brojni fanovi počeli su konstantno da dolaze u prodavnicu i menadžer lokalnog "Gučija" zabrinuo se da će tako veliki broj ljudi "oterati" bogatu klijentelu. Zato je Georgina u decembru 2016. dobila otkaz, posle samo osam meseci rada. Potom joj je Ronaldo uz pomoć svojih poznanika našao posao u Pradi, gde je radila za platu oko 1.000 evra mesečno, ali i tu su počele da se stvaraju gužve zbog njene sve veće popularnosti i u dogovoru sa menadžmerom prodavnice raskinuli su tu saradnju.

- Krila sam se, ali oni su me tražili u prodavnici. Zvali su, raspitivali se za mene, glumili da su kupci. Uvek je bilo fotografa koji su me čekali. Direktor me je slao u podrum jer nije hteo da me vide u prodavnici. Počela sam da se osećam veoma nekomforno i otišla sam". Nedugo posle toga ostala je u drugom stanju i u novembru 2017. postala je majka i odselila se iz Španije, najpre u Torino, gde je Ronaldo igrao za Juventus, potom u Mančester, gde je on igrao za Junajted, a onda u Saudijsku Arabiju, gdeje CR7 otišao krajem 2022. godine zajedno sa porodicom.

Sada je influenserka, model, majka i veoma uspešna u biznisu. Prošle godine je Netfliks o njoj objavio i mini-seriju, pod imenom "Ja sam Georgina".

BONUS VIDEO

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".