Prošlo je više od dve godine od kako je preminuo Milutin, a Ana i dalje ne može da preboli njegov odlazak. Teško joj je da na bolnu temu razgovara sa medijima. Često poseti grob svog voljenog, a utehu pronalazi u unucima. 

Na grobu je ostavila vence, a fotografiju je objavila na svom Instagram profilu. Uz fotografiju je napisala emotivne reči. 

- Fališ i uvek ćeš faliti. Dragi Milutine! 

Ona je objavila sliku sa groba koji je prepun cveća i kratko napisala "XXVI" označavajući koliko je meseci prošlo od njegove smrti.

Jednom prilikom je priznala da joj je žao što nemaju potomstvo:

- Žao mi je što nemam dete sa Milutinom, volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac, sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bi voleli više dečaka ili devojčicu, volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka. Naravno, ja se uvek vodim onim da se sve dešava u vreme kad treba da se desi, tako da nikad ništa ne forsiram - otkrila je Ana koja se uveliko priprema za solistički koncert u Sava Centru 25.oktobra.

(Republika)

BONUS VIDEO: