Par se venčao 2014. godine, a njihovo venčanje je bilo jedno od najluksuznijih na estradi. Dobili su iz velike ljubavi sina Kana i ćerku Đinu.

Pevač je za "Blic" pričao o svojoj porodici, pa je dodao da nije strog roditelj, ali da bi želeo da to nije tako. 

Foto: ATA images

 

-Nisam strog, mekušac sam neviđen i to me je koštalo u životu stotinu puta. Voleo bih da sam bio tvrđi i bio onaj roditelj kao kada sam ja odrastao sa svojim prijateljima čiji su roditelji bili jako strogi. Sva ta deca su izašla na pravi put- iskreno kaže Haris koji je ponosan na ćerku Đinu i sina Kan:

-Uspesi su relativni, još su mladi. Videćemo šta će im se sve dešavati u životima, ali ide sve svojim tokom i potpuno normalno kao i kod sve dece.

Harisova velika strast je kuvanje, a otkrio je da voli i da spremi obrok za celu porodicu: 

-Kuvanje je moja pasija, pa smo napravili emisiju gde se malo prezalogaji, priča, šali. Vrlo mi je interesantno.

Foto: ATA images

 

-Pravim raznu hranu, ne uživam u jednoj te istoj svaki dan. Ponekad kući uskočim i pomognem oko kuhinje, kada hoću i kada imam vremena.

Da podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. NJihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

BONUS VIDEO: