Postoje mnoge stvari koje će vam pomoći da nekoga upoznate i razumete, hrana koju vole, omiljeni film, priče o odrastanju…ali ako znate horoskopski znak te osobe mnogo ćete bolje shvatiti da li ste sa njom kompatabilni.

Naravno, postoje i skeptici koji ne veruju da ćete horoskopom pronaći idealnog partnera, ali čisto zabave radi ili kao validni kriterijum, pogledajte sa kojim se znakom najbolje slažete i ko zna, možda je baš vaš sadašnji ili budući partner i po astrologiji i po individualnim osobinama baš vaša srodna duša.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga i Lav

Oba ova znaka dopunjuju jedan drugi i odlično međusobno komuniciraju. Oboje vole druženje, obožavaju romansu i doživljavaju jedno drugo kao prave ljubavnike. Slobodni su da potpuno pokažu sve što imaju da daju – Lav zahteva pažnju, a Vaga će stalno da podilazi i laska tom velikom egu.

Ovan i Vodolija

NJima nikada nije dosadno. Ova veza je puna uzbuđenja i avantura. Oni vole sebe, ali vole i slobodu. Ova dva znaka čine veoma kreativan par, a veza im se zasniva na međusobnom divljenju.

Ovan i Rak

Ovan je hrabar i nezavisan, dok je Rak visoko energičan i uživa u izazovima pa izvlači najbolje iz Ovna. A on, sa druge strane, Raka uči kako da bude nezavisan.

Foto: Profimedia

 

 

Ribe i Ovan

Oni mogu biti veoma dobar par, oboje su romantične duše koje podstiču jedno drugo da pokažu najbolje od sebe. Ribe su osećajne i njihova poverljivost ih čini pogodnim za duge ljubavne veze. Ovan je lider koji pokazuje mnogo inicijative te će bez ustezanja juriti Ribe i preuzeti ulogu zaštitnika u vezi.

Bik i Rak

Ova dva znaka pokazuju izuzetno međusobno razumevanje u vezi. Rak je lojalan i pažljiv i pokazuje veliku emotivnu podršku partneru. I Rak i Bik cene porodične vrednosti, stabilnost, odgajanje potomstva i veliki stepen društvenosti, ali i ogromnu ljubav prema hrani. NJima je kuvanje i uživanje uz dobar film ključ za srećnu vezu.

Bik i Jarac

Ova dva znaka vole i poštuju jedno drugo i skoro da se međusobno telepatski razumeju. Bik će se diviti partnerovoj radnoj etici, jakim ambicijama i duhovitosti, dok Jarac pokazuje zahvalnost za osećajnu stranu partnera. Srećom, oba praktična znaka su na istoj talasnoj dužini kada je reč o mnogim stvarima.

Foto: Profimedia

 

 

Strelac i Ovan

Strelac je gospodar avanture i obožava svoju slobodu. Ne toleriše dramu u vezi i uvek sledi svoje srce. Ovan takođe voli avanturu te će savršeno funkcionisati i nikada im u vezi neće biti dosadno. Oboje takođe nisu podstrekači svađe i u njihovom odnosu neće biti mesta raspravi.

Rak i Ribe

Oba znaka su vodena i imaju prirodnu duhovnu vezu. Ribe će lako pružiti harmoniju u vezi i oba znaka su veoma intuitivna međusobno. Duboko su emotivni i brižni, fokusirajući se na negovateljskim sposobnostima i tome da nikako ne povrede partnera. A kako je vezi najviše potrebna stalna briga i nega, sigurno će njihov odnos trajati zauvek.

Lav i Strelac

Oba znaka su optimisti i velikodušni, a posebno vole da se zabavljaju. Oboje su impulsivni, a Lav je posebno tvrdoglav i zato mu Strelac pomaže da dođe do rešenja koje on ne vidi. Strelac apsolutno obožava samopouzdanje koje ima Lav i ceni što ne pokazuje nimalo ljubomore.

Foto: Profimedia

 

 

Devica i Jarac

Devica je mudra i tiha, ranjiva ponekad iako se trudi da to sakrije. Teško ih je pročitati, ali ako im otkrijete tajnu šifru, pustiće vas unutra zauvek. Jarac se ne boji mističnosti Device i kada se ona otvori partneru, privući će svojim osobinama Jarca još više.

Lav i Blizanci

Ovaj živahan duo obožava avanturu. Lav donosu lojalnost u vezi jer je jak partner, dok Blizanci predstavljaju dobrotu i osećaj ljubavi kod partnera. Oni cene svojeglavost Lava i upravo zbog toga ga i vole.

Vodolija i Blizanci

Ova dva vazdušna znaka zajedno će uz pesmu koračati kroz život, noseći se sa usponima i padovima. Blizanci vole ideje, a kreativna Vodolija će izvući najbolje od njih. Oba znaka uživaju u svojoj samostalnosti i razumeju potrebe jedno drugog te neće gušiti partnera. Blizanci drže vezu svežom, dok je Vodolija čini stabilnom, prenosi Novi.ba.

Foto: Profimedia

 

 

Škorpija i Lav

Ovo je naizgled napeta veza jer Škorpija zna da bude zahtevna i ljubomorna, sa oštrim jezikom. Ali Lav će samo podgrejati strast i žudnju kod partnera. Oboje su veoma lojalni, ali i vrlo zahtevni, pa ako pronađu oproštaj i zajednički jezik nakon svađe, veza će im biti eksplozivnija od vatrometa za Novu godinu.

Blizanci i Vaga

Ova dva vazdušna znaka imaju intelektualnu vezu jaku podjednako koliko je i njihova seksualna privlačnost. Veza će im uvek biti sveža i brza jer su oboje energični i vrlo društveni. Oboje cene lepotu, a Vagi je važna harmonija pre svega, pa neće dopustiti da u vezi prevlada želja Blizanaca za svađom.

(Krstarica)

BONUS VIDEO: