Italijanski teniser Janik Siner jedan je od onih mladih sportista koji svojom pametnom igrom zna da zbuni i savlada saigrača na drugoj strani teniskog terena. 

Iako veoma popularan kako u svojoj zemlji tako i u čitavom svetu, Janik se trudi da svoj privatni život sačuva od znatiželjnih očiju javnosti. Ipak, to nije uvek lako, a naročito ako pored sebe ima devojku koja svojom lepotom pleni pažnju gde god da se pojavi.

Foto: Profimedia

 

 

Siner trenutno osim što naporno trenira i takmiči se takođe i uživa u svom životu, a jedan od razloga za to bi mogla biti njegova devojka, model Marija Bračini.

Marija Bračini je poznati italijanski model i influenserka, koja na svom Instagram nalogu ima više od 100.000 pratilaca. Bračini čestp putuje svetom kako bi snimila zanimljive kadrove, a za razliku od mnogih drugih lepotica, ona teži tome da svoj život sačuva u tajnosti.

Foto: Instagram printskrin/ mariabraccini

 

 

Italijanski mediji su pisali da je par napravio pauzu u vezi 2021., ali da su sada ponovo zajedno. Nedavno je Janik Siner priznao da ne želi da njegov privatni život bude pod lupom javnosti, pa zbog toga izbegava da postavlja slike sa svojom devojkom.

- Da li imam devojku ili ne nikada nećete saznati sa društvenih mreža, jer želim da svoju privatnost zadržim za sebe. Ne moram da postavljam fotografije da bih pokazao da li u vezi ili ne, da li sam veren ili ne. Nikada nisam postavljao slike čak ni sa roditeljima, možda samo poneku sa mojim bratom - bio je iskren teniser.

Foto: Instagram printskrin/ mariabraccini

 

 

Janik Siner ne želi da njegova veza sa Marijom Bračini bude u centru pažnje, zabranjujući novinarima da mu u intervjuima postavljaju pitanja o njoj.

Jasno je stavio do znanja da njegova veza nije javna stvar i da neće davati saopštenja u vezi sa takvim stvarima. Ipak, to nije sprečilo medije da se bave spekulacijama o tome da je on nedavno verio svoju devojku.

- Marija je osoba koja ne voli da razgovara sa strancima. Ima nekoliko bliskih prijatelja iz elitnog kruga. NJeni prijatelji dolaze iz manekenske i teniske industrije. Ne voli da provodi vreme sa nepoznatim ljudima i teško joj je da stekne nove prijatelje. Marija je introvertna osoba koja voli da provodi vreme sama. Ona ceni svoju privatnost i prostor. Potrebno je mnogo vremena da stekne poverenje u nekoga, ali kad se to desi onda je veoma odana - rekao je izvor blizak manekenki.

Bračini ima zatvoren Instagram nalog, ali ima preko 100.000 pratilaca na platformi. NJena karijera modela bila je vrlo uspešna i do sada je uspela da zaradi oko 3 miliona dolara.

(Glossy)

BONUS VIDEO: