Haris i Melina svoju ljubav potvrdili su pred matičarem 12 godina posle zajedničkog života, 2014. godine. 

Zbog aktuelne vesti o razvodu, mnogi mediji pišu o detaljima braka pevača i modne dizajnerke. Retko ko zna da su Harisu i Melini kumovali na venčanju Slavica Radić Eklston, bivša supruga vlasnika „Formule 1″, Bernija Eklstona i Filip Zepter

Prijateljstvo koje je zaista veliko, razvilo se između Harija i Zeptera još dok su živeli u Monte Karlu.

Foto: ATA images

 

Par je želeo da venčanju prisustvuje manji broj ljudi i da bude intimna ceremonija. Prisustvovalo mu je tridesetak zvanica te 2014. godine kada je popularni par izgovorio sudbonosno „da“.

Podsetimo, Melina i Haris su svojevremeno otkrili detalje svog najlepšeg dana koji je organizovan u Dubrovniku na luksuznoj jahti.

Foto: N. Fifić

 

- I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili - istakli su mladenci u intervjuu koji su dali neposredno posle venčanja.

- Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena - pričala je Melina.

(Grand)

BONUS VIDEO: