Posle Melinine izjave u šiframa, oglasio se i pevač - poruka je takođe neodređena.

- Ne mogu davati komentar, spremam se da idem na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare - poručuje Haris za "Blic".

Kako piše pomenuti medij, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova navodno je rešio da stavi tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Foto: ATA images

 

 

Haris i Melina DŽinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Foto: ATA images

 

 

- Melina i Haris DŽinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici DŽinović.

Kako su se zavoleli Melina i Haris

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. NJihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

(Blic)

BONUS VIDEO: