Godine 2013, domaći mediji pisali su da je Nedeljko Bajić Baja uplovio u vezu s 19 godina mlađom manekenkom Ivanom, koja se pojavila u njegovom spotu za pesmu "Mokra do kože". Kako se tada spekulisalo, tokom snimanja spota između njih se pojavila hemija, te je usledila ljubavna veza, a potom i brak.

Foto: V. Danilov

 

 

Baja je, prema pisanju medija, s Ivanom dobio dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu. On je potvrdio ovu glasinu u jednom intervjuu.

– Porodicu nisam krio, samo je nisam eksponirao. Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je do sad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima – rekao je pevač.

On je istakao da oni koji cene njegov rad znaju sve što je potrebno.

Foto: Jutjub printskrin/Official Channel Nedeljko Bajić Baja

 

 

– Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao – izjavio je Baja.

Ipak, čini se da ovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa su 2021. mediji pisali da se Baja u tajnosti razveo, kao što se godinama ranije daleko od pompe i javnosti i venčao.

Foto: Jutjub printskrin/ Official Channel Nedeljko Bajić Baja

 

 

–  Baja o privatnom životu ne priča ni sa bliskim prijateljima, takav je čovek. Malo njih je znalo za njegovu vezu s Ivanom sve dok se nisu venčali, pa je tako i sada kad su se razveli. Tek pre nekoliko dana sam čuo da nisu zajedno još od prošle godine – rekao je za medije izvor blizak pevaču.

– Ne znam kako je uspeo toliko dugo to da sakrije. Meni je delovalo da njegov brak s Ivanom funkcioniše odlično, ali izgleda da nije bilo tako. Imaju dvoje dece, sina od šest godina i ćerku od četiri. Oni će živeti s majkom, ali će Baja moći da ih viđa i provodi vreme s njima kad god poželi, tako su se on i Ivana dogovorili – objasnio izvor.

(Glossy)

BONUS VIDEO: