Mladić preferira da živi daleko od očiju javnosti, retko se pojavljujući u medijima ili na fotografijama sa svojim roditeljima i sestrom.

Sa druge strane, njegova sestra, Đina DŽinović, veoma je aktivna na društvenim mrežama i već je stekla reputaciju ozbiljne influenserke. Redovno deli uvid u svoj luksuzan način života, ističući provokativne slike u bikiniju.

Međutim, ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, Kan DŽinović očigledno deli strast prema putovanjima i uživanju na luksuznim destinacijama. Na fotografijama često prikazuje svoje avanture širom sveta, otkrivajući različite kulture i predele.

Foto: Instagram printskrin/dzinovic_kann

 

Osim toga, Kan nije škrt kada je reč o pokazivanju svoje ljubavi prema devojci. Često deli fotografije na kojima se vidi kako provodi vreme sa svojom izabranicom, razmenjujući nežnosti i ističe koliko je voli.

Jednom prilikom, na svom Instagram profilu, Kan je podelio sliku sa romantične večere sa svojom devojkom. NJihova prisnost bila je očigledna, a osmeh na Kanovom licu jasno je govorio o sreći koju oseća u njihovoj vezi.

Foto: Instagram printskrin/dzinovic_kann

 

Porodica DŽinović, inače, živi u vili na Senjaku.

Pisalo se da je pevač uložio neverovatnih dva miliona evra u svoj novoizgrađeni dom, a radovi su se odužili zbog stalnih promena u nacrtima na kojima je pevač insistirao. Kako je sam otkrio, već podignuti zidovi su rušeni i prilagođavani kako bi se sve savršeno uklopilo u njegovu viziju idealnog doma. Ukupna površina kuće iznosi otprilike 930 kvadratnih metara.

BONUS VIDEO: