Dok je Manda igrao svoju poslednju predstavu iz publike su ga bodrili supruga Anja i njihov sin.

Kako je ona svojevremeno ispričala tog dana ga prvi put nisu poljubili pred početak predstave, mislili su da će imati vremena da to urade posle.

Foto: Petar Milošević

 

 

- Na samom početku Manda je sa tog broda na kome glumi Kapetana Kuku pao. Kad se to desilo, prvo sam pomislila, pogledaj, sad je smislio da kobajagi padne u vodu, međutim on je dugo ostao u tom položaju. Posumnjala sam da nešto nije u redu, ispričala je Anja koja je primetila da su Mandi oči bile otvorene.

Foto: ATA images

 

 

- Okrenula sam glavu, bilo je dosta kolega. Bila je i Boba Mićalović sa decom, i kako sam okrenula glavu, jer se čuo smeh dece, videla sam njen zbunjeni pogled i to je bio znak da nešto nije u redu. Iz prvog reda sam naskočila na scenu, ne znam kako.

- Samo sam želela da mu vidim oči zatvorene, da je pao u nesvest. Međutim, njemu su oči bile otvorene, po tome sam videla da nešto nije u redu. Šta se racionalno posle toga dešavalo ja se ne sećam, rekla je Anja za emisiju “Preživeli” jednom prilikom koja je utehu pronašla u sinu Andriji koji je njena životna radost.

BONUS VIDEO: