Pevačica i velika zvezda osamdesetih Samanta Foks (57) sinoć je zadržana u policijskoj stanici, nakon što je privedena na aerodromu u Minhenu.

Pevačica je već remetila red u avionu na liniji London-Minhen, a po sletanju je navodno izletela napolje i prisilila ga da se ne okrene na pisti i odustane od poletanja za London.

Policija je potvrdila da je jedna žena od oko pedeset godina privedena, nakon što je pod uticajem alkohola pravila nered u avionu i na aerodromu. Zbog scene koju je napravila, ostali putnici nisu mogli da polete, te je let pomeren, a njima je obezbeđen smeštaj u hotelu. 

Kako prenose mediji, Samanta je u veoma lošem stanju zbog gubitka sestre Vanese, koja je preminula prošle godine u pedesetoj godini života, nakon što je nekoliko dana provela u komi posle srčanog udara. 

Foto: Profimedia

 

- Vežbala sam za Master Šef dobrih nekoliko nedelja sa svojom sestrom jer je ona bila fantastična kuvarica. Uvek je pravila najbolju seljačku pitu, pa smo vežbale zajedno i ja sam to snimila. Ona je moja mlađa sestra, možete je čuti kako mi naređuje i govori "moraš da čistiš dok radiš, čisti kao što radiš!". Nažalost, izgubila sam sestru malo nakon snimanja MasterŠefa. Da, moja seljačka pita je recept moje sestre, i još uvek imam sve njene lonce i sve stvari. Biće tako ponosna i bila je tako ponosna kad sam ušla u šou jer je bila veliki obožavalac šoua - rekla je Samanta nakon njene smrti.

Sestra Vanesa nije jedina bliska osoba koju je u skorije vreme izgubila. Malo pre nje, preminula je i Samantina partnerka Majra Starton sa kojom je provela 16 godina.

(Alo)

BONUS VIDEO: