Košarkaški trener Dejan Milojević, nekadašnji krilni centar Partizana i nekoliko drugih klubova, preminuo je u SAD od posledica srčanog udara koji je doživeo na timskoj večeri Golden Stejt Voriorsa. Od legende srpske i jugoslovenske košarke opštaju se ljubitelji ovog sporta širom sveta, ali i njegovi prijatelji, saigrači, protivnici, klubovi,... Sa samo četiri reči oglasio se njegov sin Nikola, koji na Havajima igra koledž košarku.

Mladi košarkaš podelio je na Instagram storiju njihovu zajedničku crno-belu fotografiju, uz tekst "bio si mi sve". Pogledajte objavu Nikole Milojevića na društvenoj mreži:

Foto: printskrin društvene mreže

 

 

Nikola Milojević bio je košarkaš Mege, a na koledž je otišao na Havaje, gde se priprema za profesionalnu karijeru u košarkaškom svetu. NJegov otac Dejan svojevremeno je nastupao za Beovuk, FMP, budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj i još jednom crno-bele, u čijem dresu je završio karijeru. Kao trener radio je u Megi, Budućnosti i golden Stejt voriorsima, gde je od 2021. godine pomoćni trener.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".