Milojević je, prema natpisima medija, doživeo infarkt u Solt Lejk Sitiju, gde je bio sa stručnim štabom Golden Stejt ekipe koja se pripremala za meč protiv Juta DŽez u noći između utorka i srede. Voriorsi su tamo stigli dan pre zakazanog meča.

Poznati NBA insajder Edrijen Vojnarovski objavio je na svom X nalogu da su za vreme zdravstvenog problema uz Milojevića bili igrači Golden Stejta, a kasnije je objavio i da je stanje našeg trenera veoma ozbiljno kao i da meč Golden Stejta i Jute neće biti odigran.

- Asistent trenera u Golden Stejtu Dejan Milojević hospitalizovan je zbog iznenadnog i ozbiljnog zdravstvenog problema u Solt Lejk Sitiju. Treneri i igrači Voriorsa su bili na zajedničkoj večeri u restoranu kada se pojavio zdravstveni problem u utorak uveče. "Ratnici" su do kasno sinoć ostali u "SLC" bolnici i sada se vraćaju da budu sa Milojevićem.

 

 

 

Dejan Milojević je veliko ime i u srpskoj košarci i u NBA ligi, gde već dugi niz godina obavlja funkciju pomoćnika u ekipi Golden Stejt Voriors. 

Osim što je prepoznat u najjačoj ligi sveta, Milojević je takođe priznat kao jedan od najtalentovanijih mladih trenera u Srbiji. Tokom svog trenerskog puta, postao je prvi trener ekipe Mege sa kojom je uspeo da osvoji Kup Radivoja Koraća. 

Nakon uspešnog angažmana u Megi, Milojević je proveo godinu dana u KK Budućnost iz Podgorice pre nego što je započeo svoju karijeru u NBA ligi.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".