Dugo očekivani film "Nedelja" o DŽeju Ramadanovskom ima večeras svoju beogradsku premijeru, a među brojnim glumcima koji igraju u ovom ostvarenju, pojavila se i mlada glumica Maša Đorđević.

Maša u filmu tumači lik atraktivne plavuše sa Dorćola - Nine koja je bila pevačeva prva ljubav i simpatija iz detinjstva.

Foto: D. Cakić

 

Glumica Maša Đorđević otkrila je detalje o svom liku, ali i istakla šta joj je bilo najdragocenije u radu na projektu.

- Za razliku od ostalih likova koji su istorijski i istiniti, Ninin lik je fiktivan i nastao je po motivu "bele žene", o kojoj DŽej često govorio. Izuzetno dragoceno u radu na ulozi je bilo to što je scenarista Stefan Bošković jako lepo opisao lik, dosta životno, nije jednodimenzionalan, istakla je Maša za Tanjug.

Foto: D. Cakić

 

Na crvenom tepihu povodom premijere filma "Nedelja" su se pored Maše Đorđević pojavili i glavni glumac ovog ostvarenja, Husein Alijević kao DŽejeve ćerke, Ana i Marija Ramadanovski, Ceca i Anastasija Ražnatović, kao i pevačica Marija Šerifović.

Slike sa premijere možete pogledati u galeriji ispod: 

Podsetimo, film "Nedelja" prikazuje život DŽeja Ramadanovskog, njegovih bliskih prijatelja, ali i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

BONUS VIDEO: