Voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić već neko vreme je u vezi sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem.

NJih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi, te se više ne odvajaju, a ona se nedavno i uključila u emisiju iz njegove vile u Grockoj, a otkrila je i da se preselila kod njega.

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - počela je Jovana.

Foto: Printskrin/Instagram/jeremicjovana/Profimedia

 

 

- Dragan je maksimalno uložio u biznis, mnogo radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna - rekla je ona, a sa njom se uključio i njen partner, koji je bio sa njenom ćerkicom Leom.

- Ti si moja podrška, moj lavić. Mi smo velika složna porodica - rekao je Dragan u emisiji "Premijera vikend - specijal", a ona je dodala kako njena naslednica obožava njenog partnera.

Foto: ATA images

 

 

NJih dvoje pokazali su njegovu imperiju, te su gleadoci mogli da vide kako izgledaju njegov poslovni prostor, a posebnu pažnju privukao je zid koji je pun nagrada, priznanja i medalja.

Kako Dragan ima dvojicu sinova, Jovana je ispričala i da je u sjajnim odnosima sa njegovim naslednicima, a sada smo imali priliku da vidimo i kako oni izgledaju.

(Blic)

BONUS VIDEO: