Prisećajući se deteinjstva, rekao je da je bila ispunjena "seljakanjem od jednog do drugog mesta, što je značilo da nigde ne možete da pustite korene".

- Taman se negde skućimo ajde seli se na novo mesto. Ceo život smo bili podstanari. Možda je to razlog što sam u trenutku odrastanja počeo da tražim nešto što je stalno. Razočarao sam se u međuljudske odnose jer sam video da je čovek relativan i da ako se i oslonimo na njega može on da se izmakne i da izgubimo oslonac pod nogama - rekao je iguman.

- Taj stalni osećaj gubljenja oslonca pod nogama je kod mene rodio želju za nečim apsolutnim i stalnim. Za nečim što mi neće izmaći

Foto: Jutjub printskrin

 

- Moji su se razvodili dva puta, dva puta se venčavali. Moj brat Miloš je iz njihovog drugog braka... od istog oca i iste majke... Prvi razvod njihov je bio kad sam imao 5 a drugi kad sam imao 16 godina, a moj brat svega 6 meseci. Sve su to duboki ožiljci.

- Ali da se sve to možda nije desilo ja možda nikada ne bih razmišljao o nekome drugome. Shvatio sam da je Ajnštajn u svojoj Teoriji relativiteta pogrešio. Kada je rekao da je sve realtivno nije rekao potpunu teoriju. Potpuna teorija bi glasila - Sve je relativno, osim apsolutnog.

BONUS VIDEO: