Pevač je veče pre toga bio priveden na putu za Kopaonik zbog toga što nije imao vozačku dozvolu. Zbog toga je bio odložen nastup koji je sinoć održao. Aca se u svom stilu obratio svojoj vernoj publici: 

- Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s**nja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to - rekao je Lukas.

Foto: Printskrin/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

 

Prema saznanjima "Blica", folkler je bio pozitivan na narkotike:

Nadležni sudija za prekršaje može da ga privede i izrekne kaznu u "skraćenom postupku”, odmah posle isteka zadržavanja.

- Lukas je pao na testu za narkotike. Zadržan je preko noći, jutros je pušten iz pritvorske jedinice. Protiv pevača biće podneta krivična prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika - kaže izvor za "Blic".

Foto: Printskrin/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

 

Aca je dobio kaznu zbog korišćenja nedozvoljenih supstranci i zbog toga što nije imao vozačku dozvolu. Za takve vrste prekršaja, koje se vode kao teži saobraćajni prekršaj zaprećena je kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

BONUS VIDEO: