Jedan od najvećih hitova pokojnog pevača DŽeja Ramadanovskog, koji je pre dve godine preminuo u svom stanu na Dorćolu, svakako je pesma "Sunce ljubavi", čiji spot se i dan danas pamti i rado gleda.

Foto: ATA images

 

 

U moru hitova koje je legendarni pevač ostavio za sobom, jeste i emotivna balada u čijem spotu je glumila prelepa plavuša Nataša Nađa Vojinović, koja je odmah osvojila srca publike, ali i Ivan Marjanović koji je zaljubljen u nju. Nedavno smo otkrili kako Nađa izgleda 26 godina kasnije, a sada otkrivamo kako izgleda Ivan koji je danas uspešni oftalmolog. 

Foto: Jutjub printskrin/Dzej Music Official

 

 

On je u periodu snimanja spota bio student druge godine medicine, a svojevremeno je rekao da mu u mladosti ni gluma nije bila strana.

- Moj dobar drug Srdan Golubović posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje da bi trebalo da razmislim o glumi. Spot za pesmu 'Sunce ljubavi' rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser - rekao je tada.

Foto: Jutjub printskrin/RTV Yu Eco

 

 

Ivan je tom prilikom, rekao i da nije ni slutio na kakav će uspeh naići ova pesma, ali takođe istakao da ga i danas prijatelji zovu iz kafane kada se peva "Sunce ljubavi".

BONUS VIDEO: