Markov najmlađi brat, Mihajlo Janjušević izvršio je samubistvo. Posle bratove sahrane, rijaliti učesnik ne može da dođe sebi, a svi se pitaju šta će biti sa njegovom romansom sa Aneli: 

- Janjuš je van sebe od tuge i kako vreme prolazi sve mu je gore, jer je sve svesniji kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu. Pokušava da bude hrabar zbog oca i majke, ćerka Kruna mu je i snaga i pokretač, ali bol je ogromna. Zahvalan je Pinku na podršci i koju su mu pružili, zaista je mnogo ljudi uz njega, ali mislim da za rijaliti nije spreman. Što se Aneli tiče, to je za njega gotova priča - započinje Janjušev prijatelj i nastavlja:

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

 

Markova supruga Ena velika mu je podrška u ovim tužnim danima:

- Shvatio je sad šta znači porodica i mislim da se stvarno više neće kockati sa tim. Bivša žena Ena mu je ogromna podrška u ovim trenucima i jako joj je zahvalan iako svojim delima do skoro to nije pokazivao. Aneli nije ni svesna šta se dešava i što je on napustio rijaliti, ali kada čovek doživi ovakav životni udarac, ne može više nikada da bude isti. Sad je uvideo da se sa nekim stvarima ne treba šaliti i da one nemaju cenu, a njemu su Kruna i Ena sve. Ovo ostalo je samo igra na koju je sada stavio tačku - kaže Janjušev prijatelj za "Svet".

Marko još uvek nije potvrdio spekulacije da li se vraća u "Elitu" ili ne, kao ni produkcija. 

BONUS VIDEO: