Ako ne želite da rizikujete da vam retrogradnost i nesrećne okolnosti pokvare veliki dan, možda biste trebali da imate na umu baš ove datume.

Najbolji dani za venčanje 2024. godine, poklapaju se sa Venerom, planetom ljubavi, romantike i lepote, koja se ukršta sa Plutonom, vladarom ljubavi, seksa i braka. Jupiter takođe igra ulogu u nekim od ovih datuma, jer je veoma povoljan znak za velika slavlja i sreću.

Ako ste spremni da rezervišete datum za vašu ceremoniju iz snova, ili želite da znate da li datum vašeg venčanja preporučuju astrolozi, nastavite da čitate…

Foto: Profimedia

 

 

Ceremonija nakon Dana zaljubljenih/Svetog Trifuna

Pošto je Venera u Vodoliji u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji, 17. februar je jedno od najpovoljnijih datuma za sklapanje braka u 2024. godini.

Datum je idealan, jer pada samo nekoliko dana nakon romantičnog Dana zaljubljenih ili Svetog Trifuna, zaštitnika vinara.

Foto: Profimedia

 

 

Ne samo da ovo poravnanje sadrži planetu ljubavi i planetu braka, jednu pored druge, već će postojati i pet znakova u Vodoliji, znaku ljubavi i prijateljstva.

Zato je ovo savršen trenutak za venčanje sa vašom životnom ljubavi i najboljim prijateljem.

Prolećna venčanja sa buketom svežeg poljskog cveća

Ako ste oduvek želeli da kažete sudbonosno „da“ noseći buket sveže procvetalog poljskog cveća, imaćete dve velike prilike da to učinite ove godine.

Foto: Profimedia

 

 

Prvi datum pada 24. marta, pošto će četiri planete (uključujući i Veneru) biti u romantičnom i emotivnom znaku Riba.

Osim toga, Venera će tokom ovog vremena sekstilirati sa Jupiterom u senzualnom znaku Bika, pa bi moglo da se ispostavi da mladence čeka veoma uzbudljiv medeni mesec.

Ako martovska ceremonija ne odgovara vašem rasporedu, razmislite da na ludi kamen stanete 29. aprila.

Tada će se Venera pridružiti još tri planete u znaku Bika (uključujući Jupiter), dok će druge tri planete biti u Ribama, tako da očekujte da će puno ljubavi biti u vazduhu, a dan je savršen za veliku svadbu, sa puno zvanica.

Večna ljubav u vrelim letnjim danima

Zašto ne biste ispratili sezonu vrelog leta malom ceremonijom venčanja u privatnoj režiji? Romansa će svakako visiti u vazduhu 29. avgusta, pošto će Venera u Vagi biti u trigonu sa Plutonom u Vodoliji.

Foto: Printskrin/Instagram/epic_event_center

 

 

Sa Vagom, koja predstavlja zakon i ugovore, i nežnom Vodolijom na bračnoj planeti Plutona, zaljubljeni parovi bi mogli da se odluče za romantičan beg i intimno venčanje, sa samo par najbližih prijatelja, kao zvanicama.

U svakom slučaju, za bilo koju varijantu venčanja da se odlučite, nije loša ideja da vam, za svaki slučaj, ovaj kasni letnji dan bude na radaru.

Sudbonosno „da“ na početku zime

Venera će ponovo biti u Vodoliji 7. decembra, pa će upravo ovaj datum biti poslednji idealan dan za venčanje u 2024. godini.

Međutim, to nije jedina okolnost koja ovaj rani zimski datum čini idealnim za sklapanje braka.

Prema tumačenjima astrologa, planeta ljubavi će takođe biti u konjunkciji tj. „na istom stepenu nule“ kao Pluton, planeta braka, u Vodoliji, a Mesec će takođe biti u slatkom znaku Riba.

Ovo je idealna prilika da na ludi kamen stanu dvoje ljudi koji su duboko zaljubljeni i samo čekaju pravi trenutak da sklope brak.

Ovo poravnanje bi moglo da učini venčanje činom koji će se zauvek pamtiti, na kome će gosti liti suze radosnice.

Ako vam to liči na duboku vezu koju imate sa partnerom, možda biste trebali da razmislite da što pre pošaljete pozivnice prijateljima.

(Luftika)

BONUS VIDEO: