Marijana Špirić zauvek je napustila "Elitu". Ona je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima u studiju prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju.

- Nešto se u meni desilo da sam posustala, ali ugasila sam se. Kočilo me nešto, nisam imala adekvatno društvo, sa Lejdi sam bila u svađi, ali da sam sa njom bila dobra mislim da bi drugačija priča bila. Ne volim da budem u fejk pričama koje me ne interesuju - rekla je Marijana.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Ona je prokomentarisala i parove u Beloj kući.

- Ja podržavam ljubav u svakom obliku, ali ljubav. Mislim da bi njeni roditelji možda i prihvatili da je Bojana možda malo bolja, ali ja im svu sreću želim - rekla je Marijana za Bojanu i Anđelu.

- NJihov odnos mi se najviše sivđa, mislim da je to jedini par koji će opstati sto posto. Samo moraju da da porade na svom odnosu - rekla je Marijana za Ša i Mionu, a onda i prokomentarisala Anitu i Anđela.

- Mislim da je problem jer je Anđelo u pitanju, Anđelo smeta muškarcima, a Anita bode oči ženama. Najviše je zabolelo Munjeza, ali čujem da su sada u dobrim odnosima - rekla je Marijana.

Podsetimo, Darko Tanasijević je saopštio učesnicima ko je izbačen.

- 90 posto glasova ima Anita Tomić, 9 posto glasova ima Nikola Lakić i 1 posto glasova ima Marijana Špirić i ona napušta Elitu - rekao je Darko.

BONUS VIDEO: