Voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković, uživaju već duže vreme u harmoničnoj vezi, a sudeći po njegovoj poslednjoj izjavi u jutarnjem programu, biznismen je spreman za naredni korak.

Voditeljka Jovana Jeremić nekoliko meseci uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji se jutros uključio u program.

Foto: printskrin Jutjub/Novo jutro

 

Dragan se prisetio njihovog upoznavanja i poklona koji joj je dao.

- Kao što znate, prošle godine sam dao dukat vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se. Poželeo sam joj da nađe večnu ljubav i mislim da nas je Bog spojio baš na ovaj dan - rekao je Dragan i dodao:

Foto: printskrin Jutjub/Novo jutro

 

- Moja izabranica je za mene najbolja. Želim joj mnogo više uspeha i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu, jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve, ispričao je biznismen

S obzirom na to da ju je nazvao "večnom saputnicom", Stanković joj je očigledno dao do znanja da je spreman na sledeći korak, pa se čini da je samo pitanje vremena kada će joj staviti prsten na ruku, te odvesti kod matičara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".