Ove spekulacije su se pojavile u javnosti nakon što su se pevačice međusobno otpratile na Instagramu.

NJih dve su godinama bile u dobrim odnosima i zajedno su bile deo žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Svi su se iznenadili kada su se otpratile na društvenim mrežama. Međutim, izgleda da će sad doći do pomirenja i to baš na Badnji dan.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Jelena je objavljivala fotografije na Instagramu koje su nastale u prethodnih godinu dana, a onda je podelila i sliku sa Marijom. NJih dve su se provodile na jednom događaju.

Podsećamo, novinari su jednom prilikom upitali Mariju da li joj je Jelena čestitala na albumu "Dolazi ljubav", a ona je pojasnila u kakvim su odnosima.

- Jelena se nije javila i pretpostavila sam da ćete me to pitati. Da zauvek stavimo tačku na ovo: ja s Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem, ako ga ona ima, mislim da to treba svi da znamo. Ovo je moj jedini odgovor - naglasila je Marija.

Jelena tokom jednog intervjua nije negirala da su njih u svađi.

- Zna Marija što sam ja ljuta, samo se malo folira, ali nećemo sada o tome, praznici su pred nama - rekla je Jelena nedavno.

Jelena je jednom prilikom javno čestitala Mariji Šerifović na rođenju sina, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

- Nismo se još čule, ali planiram da joj se javim i da joj čestitam. Ja sam za njen plan znala mnogo pre vas i pre nego što je objavila lepe vesti. Pošto sam ja jedina od onih koja čak i kada je ljuta ništa ne bi rekla, želim javno da joj čestitam. Znam da će biti divna majka i znam koliko je to ona želela. Verica će biti divna baka. Zaslužila je da ima unuče i da bude srećna - rekla je Jelena.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: