U emisiji Sanje Marinković, našle u se influenserka Luna Đogani, glumica Zinaida Dedakin, ali i pevačica Vera Matović o čijoj izjavi se danima priča.

Foto: ATA images

 

Naime, iako se Luna nedavno porodila, Vera joj je usred emisije poručila da mora da smrša, da bi zadržala Marka.

- Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša... To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: "Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko". Ne sme da se zapusti, ni slučajno! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne - govorila je Vera u "Magazinu In", a potom za "Blic" izjavila:

- Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša. Moja poenta je bila da svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, ako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene...

Foto: Printskrin/Instagram/luna_đogani

 

Luna se sve vreme nije oglašavala, ali su sada na njenom Instagram profilu osvanuli njeni odgovori.

- To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju "takvo" jedno obraćanje - navela je Luna u jednom Instagram storiju.

- Naučite se kulturi, ćutite ako nemate šta pametno da kažete - pisalo je, između ostalog, u drugoj Luninoj objavi, koja se ticala gorepomenute situacije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".