Za Lena Kovačević 2024. godina počela je na najtužniji način gubitkom majke Nade koja je dugo bolovala od teške bolesti.

Pevačica i se danima bori sa tugom, o čemu se i javno oglasila, nakon čega su stigle brojne poruke podrške koje joj mnogo znače u ovim trenucima.

Foto: ATA images

 

 

– Hvala svima od srca na tolikim porukama, iskreno sam zatečena i postiđena, jer bih volela da sam svakom od vas mogla lično da se zahvalim. Svako od nas ovde nosi neku svoju bol, vaše poruke i molitve su me toliko ganule… Ja sam moju mogla da kanališem kroz muziku, pa je tako prošle godina nastala pesma inspirisana maminom situacijom „Ti si moj bol“– istakala je na svom Instagramu.

Podsećamo, Lena se emotivnom porukom oprostila od majke.

-Anđele moj… anđele naš. Nado. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst. Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba… Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice… – napisala je Lena.

BONUS VIDEO: