Gledaoci su pominjali da će Janjuš ostati uz porodicu posle ove tragedije, ali pošto mora da zaradi i da skrene misli, Marko se ipak vraća u Zadrugu 7 Elita: 

Foto:Printscreen/Jutjub

 

- Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni - zaključuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Mihailo Janjušević (27), rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša oduzeo je sebi život pre nekoliko dana u stanu u Beogradu.

SOS telefon za prevenciju samoubistva


Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.
Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.
Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.

BONUS VIDEO: