Lazić, inače voditelj emisije "Kuća od srca" i vlasnik produkcijske kuće, priveden je u policijskoj akciji sa još 12 opštinara i investitora. Pored njega, privedeni su i odgovorno lice GO Palilula V. Ć., kao i građevinski inspektori M. L., Đ. R., G. P., B. C. i Z. P., kao i investitori.

Neki od njih, kao i Lazić, terete se za trgovinu uticajem, a drugi za zloupotrebu službenog položaja. Opština Palilula dala je plac Žarku Laziću da na njemu, u okviru emisije "Kuća od srca", podigne kuću za socijalno ugoženu porodicu, ali je Lazić, umesto da to učini, navodno iz amin bivšeg predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, koji je uhapšen juna ove godine, izgradio kuću za sebe u beogradskom naselju Krnjača.

Foto: TV Pink printskrin/Novo jutro

 

 

Tu je, kako se navodi, nikla Lazićeva vila u kojoj stanuje i danas. Kako se navodi u saopštenju MUP, krivična prijava će obuhvatiti i dva bivša odgovorna lica GO Palilula, koja se nalaze u pritvoru, dok se za trećim traga.

Žarko Lazić je, prema saznanjima, posle saslušanja pušten na slobodu, a danas se oglasio na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Lazic (@zarkolazic011)

On je na Instagramu objavio fotografiju sa ekipom majstora koja radi "Kuću od srca" uz poruku da je sve što se piše - laž.

- Borba se nastavlja, nikada nas novinska Laž neće zaustaviti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".