Jedna od naših najlepših voditejki Sanja Kužet je obelodanila da je trudna i da publika zbog toga neće biti u prilici da je gleda na malim ekranima u narednom periodu.

Sanja je već duže vreme u srećnom braku sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem i oni važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Foto: V. Danilov

 

 

Sanji će ovo biti treće dete, a drugo sa Nemanjom. Mnogim trudnicama doktori, između ostalog, savetuju i šetnju.

Kužetova će tako imati malo više vremena da se posveti porodici, druženju sa dragim ljudima, ali i nekim aktivnostima koje voli. 

A celu prethodnu rečenicu objedinjuje jedna osoba - rođena sestra Sanje Kužet - Sandra. 

Sanja i Sandra su najbliža porodica, a kao što smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama, vole nekad da odu u prirodu na pešačenje.  

- Još jedno novo iskusto- hiking! Blago-intenzivnu šetnju od 20km iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu! Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo.Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov  - napisala je tada voditeljka.

Foto: Instagram printskrin/sanja_kuzet

 

 

Doduše, možda na neku malo laganiju aktivnost od hajkniga na kome su bile prošli put, barem dok je Sanja u drugom stanju. 

Sanjina rođena sestra je veoma lepa devojka, poput svoje sesre, međutim uopšte ne liči toliko na nju.

Čak se može reči da su njih dve na prvi pogled potpuno drugačije. Sandra ima plavu kosu, dok Sanju oduvek znamo kao devojku duge tamne kose.

Međutim, kad ih pogledate malo bolje, može se videti da imaju slične oči i neke crte lica.

BONUS VIDEO: