Vuk je imao vrlo teško odrastanje, pogotovo u trenutku kada ga je napustio otac. Tada je bio u iskušenju da proba drogu, ali nije. Međutim, nije uspeo da odoli alkoholu i ženama.  

- Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru.

 

 

Reper je otkrio razlog rastanka od Olivere: 

- Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život - kazao je Mob i dodao:

- Ne znam kako, mnogo sam pio... Jedno veče sam bio "duboko u flaši", seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan. Nisam mario za sebe i nisam mislio ni na šta u tom trenutku. Ali onda mi je pred očima blesnula slika moje ćerke i života koji je čeka. Nisam želeo da odrasta bez očinske figure.

 

 

(Informer)

SOS telefon za prevenciju samoubistva


Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.
Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.
Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.

BONUS VIDEO: