Sanja Kužet neće dočekati kraj sezone emisije Zvezde Granda. Lepa voditeljka uskoro odlazi na odmor, i to duži – trudničko bolovanje. U četvrtom je mesecu trudnoće, a poznat je i pol bebe.

- Grand produkcija je sa radosnim vestima ušla u 2024. godinu! Sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Foto: ATA images

 

 

Sanja i Nemanja imaju dva sina, Andriju i Strahinju, a pošto se već zna da opet čekaju dečaka, možemo samo da zaključimo da će popularna voditeljka, koja je letos proslavila 40. rođendan, i dalje biti u manjini.

Sanjin suprug za javnost je prava misterija, jer ne voli da se eksponira.

Foto: ATA images

 

 

NJihova ljubavna priča, nalik onima iz romantičnih filmova, počela je kada su oboje bili na pragu dvadesetih. No, veza nije potrajala i svako je krenuo na svoju stranu.

- Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše, otkrila je jednom prilikom Sanja, govoreći o suprugu koji je direktor marketinga jedne automobilske kuće.

BONUS VIDEO: