Naime, pevaču je ovo treći brak, a nikada nije krio da mu je treći odlazak pred matičara doneo sreću jer je danas kraj svoje supruge potpuno ostvaren i srećan.

Foto: Fejsbuk printskrin/Zeljko Bebek Privatno

 

 

- Nema tu posebne tajne za uspešan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi - rekao je ranije Bebek, koji je u nekoliko ranijih intervjua istakao da se u Ružicu zaljubio na prvi pogled i da je već tada znao da je ona žena za sva vremena.

Foto: ATA images

 

 

Bebek je jednom prilikom ispričao da je prešao 400 kilometara samo da bi je video.

- Ona je ulaskom u moj život potpuno promenila sve. Bez obzira što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili mene koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock 'n' rolla, videlo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drugačije gledati - rekao je Bebek za In Magazin.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da odgovaramo jedno drugom.To je bilo vreme kad nije bilo ni mobilnog, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao kući ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili da je lepo tako – istakla je Ružica.

Svojevremeno su mediji brujali o njima kada su se fotografisali u krevetu nakon intimnih odnosa, što je tada bio jedan od trendova na društvenim mrežama.

(Blic)

BONUS VIDEO: